Ευελιξία του σχεδίου, ταχύτητα της κατασκευής, χαμηλότερες γενικές δαπάνες.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

καλής ποιότητας Υπαίθριες σκηνές Κόμματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υπαίθριες σκηνές Κόμματος για τις πωλήσεις
Γεια, Wendy, είμαι ευτυχής να σας πω ότι οι μηχανικοί σας κατόρθωσαν να τελειώσουν όλη την εργασία εγκαίρως, της σκηνής εγκατεστημένος ακριβώς τέλεια,

—— daniel

γεια Wendy, μέχρι τώρα τόσο καλός ακόμη και με τη βροχή εδώ. Είμαστε τώρα καθιέρωση όλοι οι τοίχοι και το PVC και το γυαλί. Το engr σας είναι πολύ καλά υπομονή

—— Richard

κατανόηση και είδος. Σας ευχαριστούμε.

—— Richard

Είμαι τόσο ευτυχής ότι η σκηνή είναι οργάνωση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στέκεται ήδη. Μεγάλες αλλαγές στη θέση μου.

—— Richard

Η Wendy αληθινά εσείς είναι όλοι θαυμάσια. Ακόμη και στα μίλια, βρήκαμε τη φιλία με σας. Τώρα που έχουμε QQ, θα είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσει με

—— Richard

εσείς. Σας ευχαριστώ για την προσφορά. Θα λάβω αυτού υπόψη. Ελπίζω, μπορούμε επίσης να επιστρέψουμε την εύνοια.

—— Richard

Το Engr σας είναι τόσο συμπαθητικό ακριβώς όπως σας. Ελπίζω ότι μπορείτε να μας επισκεφτείτε έτσι μπορούμε επίσης να σας πάρουμε γύρω.

—— Richard

Αυτή η σκηνή μου; Εάν είναι ναι, πολύ συμπαθητικός.

—— Cerda

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

1 2 3 4 5
Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 
εργοστάσιο πέρα από την άποψη Πελάτες Πιστοποιητικά Εστίαση στις λεπτομέρειες Πρόγραμμα Lastest

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Σκηνή Carpa
Αριθμός Υπαλλήλων : 38~58
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-4000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η σκηνή Carpa Guangzhou που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας πλαισιωμένων των αλουμίνιο δομών, των σκηνών και των σκηνών σαφής-έκτασης στην Κίνα. Οι δομές μας είναι σχεδόν για οποιουσδήποτε λόγους και σύμφωνα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να παρέχουμε τις διαφορετικές με το κλειδί στο χέρι λύσεις, όπως τη γαμήλια λύση, τη λύση γεγονότος, τη λύση συμβαλλόμενων μερών, τη λύση έκθεσης, την αθλητική λύση, τη λύση αποθήκευσης, κ.λπ. Και έχουμε διαμορφωμένες τις πλήθος σκηνές και τις σκηνές με τις διάφορες επιλογές μεγεθών, διαμορφωμένες Α σκηνές, σκηνές παγοδών, σκηνές gazebo, σκηνές θόλων, κυρτές σκηνές, σκηνές πολυγώνων, μικτές σκηνές, πολυ-πλαισιωμένες σκηνές, διπλές σκηνές γεφυρών, και σχεδιασμένες οι συνήθεια σκηνές, του πλάτους χτύπησαν είναι από 3m σε 60m, το μήκος απεριόριστο, που αυξήθηκε ή που μειώθηκε από την απόσταση κόλπων 3m/5m.

 

Όλο το σύστημα σκηνών Carpa σχεδιάζεται αυστηρά και κατασκευάζεται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ασφάλεια προτύπου και τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Το κύριο πλαίσιο υιοθετεί το πιεσμένο εξωθημένο κράμα αλουμινίου, οι καλύψεις σκηνών χρησιμοποιούν το διπλό PVC-ντυμένο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν πολυεστέρα (650~1250g/m2, φλόγα - καθυστερών στο DIN 4102 B1, τετρ.μέτρο) και οι συνδετήρες σκηνών και τα πιάτα βάσεων αποτελούνται από το??????????? γαλβανισμένο ένθετο χάλυβα. Τα καλύτερα υλικά κάνουν μια καλύτερη δομή σκηνών, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε σε σας έναν υψηλό - ποιοτικό προϊόν.

 

Οι σκηνές Carpa κατασκευάζονται στην ακριβή θεωρία σχεδίου με πέρα από την πρακτική εμπειρίας 17-έτους, και εκτελούμε και ακολουθούμε το ολόκληρες σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής στο εσωτερικό, η οποία οδηγεί σε καμία ατέλεια, και το γρήγορο χρόνο κατασκευής. Και οι σκηνές μας κατασκευάζονται για να μειώσουν τις δαπάνες λειτουργίας και διαχείρισης, με την ανώτερη ενεργειακή αποδοτικότητα, η οποία κάνει τη χαμηλότερη διαρκή δαπάνη. Όταν επιλέγετε να εργαστείτε με τη σκηνή Carpa, επιλέγετε την οικονομικώς πιό αποδοτική επιχείρηση σκηνών στην Κίνα (η παράδοση σκηνών μας ένας συνδυασμός άριστων ποιότητας και αγαθού που διατιμούν).

 

Η σκηνή Carpa είναι ο ιδανικός συνεργάτης πωλήσεων σκηνών για τις επιχειρήσεις ενοικίου σκηνών, τους αρμόδιους για το σχεδιασμό συμβαλλόμενων μερών και εκδήλωσης, τις επιχειρήσεις αεροπορίας, την κυβέρνηση, το στρατό και άλλες οργανώσεις. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Wendy Liang

Τηλ.:: 86-20-32857131

Φαξ: 86-20-32857530

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)